Test-it-off mezi nejlepšími inovacemi roku 2024 v oblasti Průmyslu 4.0!

Dosáhli jsme dalšího významného úspěchu s řešením Test-it-off! Společnost KINALI se umístila mezi TOP 3 oceněné v prestižní soutěži o nejlepší inovace roku 2024 v oblasti Průmyslu 4.0, konkrétně v kategorii Integrátoři v ČR.

Tuto soutěž každoročně pořádá Svaz průmyslu a dopravy ČR ve spolupráci se slovenskou organizací SAPIE (Slovak Alliance for Innovation Economy). Slavnostní předávání cen proběhlo v prostorách CEITEC v Brně za účasti předních představitelů českého a slovenského průmyslu. V galerii přinášíme několik fotografií z akce.

„Jsme nadšeni, že naše práce na řešení Test-it-off byla takto uznána,“ uvedl Radek Štourač, spolumajitel a CEO naší společnosti. „Toto ocenění je pro nás motivací pokračovat v inovacích a dále podporovat naše zákazníky v jejich přechodu na chytré technologie ve výrobě a kontrole kvality.“

Test-it-off již v minulosti získalo i jiné významné ocenění. V roce 2022 jsme za toto řešení získali cenu Vizionář 2022, kterou uděluje CzechInno, organizace zaměřená na podporu inovací v České republice. Věříme, že oba tyto úspěchy potvrzují vedoucí pozici KINALI na trhu inovativních technologií v oblasti Průmyslu 4.0, umělé inteligence a průmyslové automatizace.

diplom-2024-kinalisoft-babfaede1ded7d9c68d1b29f94da1f8d

Fotogalerie z předávání cen

Máte dotaz?

Facebook LinkedIn Instagram Youtube

Nebo se podívejte na kompletní kontakty.